Verbeteren Trainen
Gaan organisaties echt anders werken als je de medewerkers bijvoorbeeld naar een Lean of Agile training stuurt? Misschien raar om als trainer die vraag te stellen, maar ik vind dat het maar eens duidelijk moet worden. Het antwoord is misschien niet geruststellend.
Nu denk je misschien: het één kan niet zonder het ander, het ontwikkelen van vaardigheden of kennis hoort bij organisatieverandering.
Dat ben ik natuurlijk met je eens. Maar lees vooral verder mijn blog hier.

Je kunt mensen continu vertellen wat de bedoeling is. Je kunt ook voordoen wat je van ze verwacht.

skoledoPure & Lean is partner van Skoledo, hierdoor kun je ook gebruik maken van blended training: theorie leren wanneer het jou uitkomt en een coach die je ondersteunt in de praktijk.
Maarten Nijman

Maarten Nijman “Ik vind het een prachtige uitdaging om met mijn kennis en ervaring organisaties te inspireren om zinvolle verbeteringen door te voeren. Ik zie dat bedrijven met een goede invoering van LSS niet alleen klanten, maar ook hun medewerkers meer tevreden maken. Ik wil mijn kennis overdragen en zorgen dat de organisatie zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kan.” Maarten heeft sinds 2012 al ruim 650 Belts opgeleid in Lean of Lean Six Sigma en hij wordt ook gevraagd als spreker, moderator of facilitator van workshops voor kleine of grote groepen over dit onderwerp. Heb je vragen? Ik spreek je graag, dus bel gerust naar 06 288 48 156