Pure & Lean

“We gaan verbeteren”

“Beter” gaat over de organisatie, over klantbehoefte en over medewerkers. Het gaat ook over de wereld waarin we leven. Het gaat over slimmer en klantvriendelijk werken en het gaat over hoe organisaties kunnen bijdragen aan een betere wereld. Het klinkt eenvoudig en het spreekt iedereen aan. Als je aan de slag wilt gaan, merk je dat het niet makkelijk te organiseren is.

Het kan altijd beter. En dan natuurlijk graag zonder stress en overwerkuren.

Verbeteren is niet eenvoudig, voordat je er erg in hebt ben je vooral aan het veranderen. Hoe bereik je doelen die je vooraf hebt gesteld? En hoe stel je eigenlijk zinvolle doelen? Ik kom vaak bij klanten die best weten wat er structureel niet goed zit, maar uiteindelijk de hele dag bezig zijn met “brandjes blussen”. De organisatie wordt heel vaak gedicteerd door de waan van de dag. Dat maakt het juist zo lastig om het patroon te doorbreken.

Wat kun je doen?

Maak van jouw organisatie een vitale organisatie: betere resultaten voor klanten, snellere en foutvrije processen én werk dat niet meer voelt als werken. Ik kan je helpen de problemen te herkennen en de oorzaken weg te nemen. Drie zaken zijn belangrijk om tot een vitale organisatie te komen:

  • Iedereen doet mee met het doorvoeren van aanpassingen (bottom up en top down)
  • Kennis wordt binnen de organisatie opgebouwd en onderhouden (train de trainers)
  • Aandacht voor wat de klant wil, wat het proces kan en wat medewerkers gelukkig maakt

Opleiding

Lean Workshop happy employees brainstorm
skoledo

Vaak benutten organisaties maar een klein deel van hun werkelijke potentieel. Je vergroot het potentieel met opleiding. Mensen leren zien hoe de organisatie kan verbeteren. Pure & Lean inspireert, maar verzorgd geen trainingen meer. We zijn partner van Skoledo, hierdoor kun je ook gebruik maken van blended training: theorie leren wanneer het jou uitkomt en een coach die je ondersteunt in de praktijk.


Reacties zijn gesloten.