Inschrijving voor Masterclass op dinsdag 14 april 13:00-17:00 (Oudegracht 235, Utrecht)
Gegevens Deelnemer
Aanhef*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
Tel/mobiel*
-
Opmerking
Gegevens facturatie
Investering bedraagt 249,- euro.
Organisatie
T.a.v.
E-mail
(indien afwijkend)
Factuuradres*
Kostenplaats (indien gewenst)
Verificatie
Controleer je mailbox na verzenden. Je ontvangt een bevestiging en na enkele dagen krijg je een factuur. Als de factuur is voldaan wordt de inschrijving definitief. Mocht je de inschrijving toch willen annuleren, dan kan dit tot twee weken voor aanvang kosteloos*. Daarna wordt bij annuleren 50% gecrediteerd. Indien de Masterclass vanuit de organisatie wordt geannuleerd, dan crediteren wij uiteraard het totale factuurbedrag.

* we brengen wel 10 euro administratiekosten in rekening
Inspiratie: ieder kwartaal alle blogs in je mailbox!
* verplicht veld
skoledoPure & Lean is partner van Skoledo, hierdoor kun je ook gebruik maken van blended training: theorie leren wanneer het jou uitkomt en een coach die je ondersteunt in de praktijk.
Maarten Nijman

Maarten Nijman “Ik vind het een prachtige uitdaging om met mijn kennis en ervaring organisaties te inspireren om zinvolle verbeteringen door te voeren. Ik zie dat bedrijven met een goede invoering van LSS niet alleen klanten, maar ook hun medewerkers meer tevreden maken. Ik wil mijn kennis overdragen en zorgen dat de organisatie zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kan.” Maarten heeft sinds 2012 al ruim 650 Belts opgeleid in Lean of Lean Six Sigma en hij wordt ook gevraagd als spreker, moderator of facilitator van workshops voor kleine of grote groepen over dit onderwerp. Heb je vragen? Ik spreek je graag, dus bel gerust naar 06 288 48 156