Je mag me altijd mailen of bellen

MaartenkleinOf je nou iets wilt vragen, of overleggen, ik spreek je graag.

Dus bel gerust met naar 06 288 48 156. Je krijgt mij dan rechtstreeks aan de lijn. Natuurlijk ben ik als coach en docent-trainer niet ieder moment bereikbaar. Het kan dus zijn dat je mijn voicemail krijgt. Je kunt een bericht achterlaten, of je stuurt me sms of whatsapp bericht.

mailen
 

Onze algemene leveringsvoorwaarden

Ik vind het vanzelfsprekend dat we de zaken in goed overleg en vertrouwen kunnen regelen. Maar er zijn natuurlijk ook de noodzakelijk saaie kleine lettertjes. De algemene leveringsvoorwaarden van Pure & Lean zijn van toepassing op al onze dienstverlening. Je vindt de ALV hier: AV dienstverlening Pure and Lean V1.01 – 2011.

skoledoPure & Lean is partner van Skoledo, hierdoor kun je ook gebruik maken van blended training: theorie leren wanneer het jou uitkomt en een coach die je ondersteunt in de praktijk.
Maarten Nijman

Maarten Nijman “Ik vind het een prachtige uitdaging om met mijn kennis en ervaring organisaties te inspireren om zinvolle verbeteringen door te voeren. Ik zie dat bedrijven met een goede invoering van LSS niet alleen klanten, maar ook hun medewerkers meer tevreden maken. Ik wil mijn kennis overdragen en zorgen dat de organisatie zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kan.” Maarten heeft sinds 2012 al ruim 650 Belts opgeleid in Lean of Lean Six Sigma en hij wordt ook gevraagd als spreker, moderator of facilitator van workshops voor kleine of grote groepen over dit onderwerp. Heb je vragen? Ik spreek je graag, dus bel gerust naar 06 288 48 156