Masterclass “happy process”

Klanten gelukkig maken en werken met plezier

happy2
Slechts 9% van de medewerkers is echt betrokken bij de organisatie. Hoe zit dat in jouw organisatie? Kun jij als manager jouw medewerkers gelukkig maken? En laten de processen van jouw organisatie dat wel toe? Maken goede processen alle mensen gelukkig? Wil je weten hoe het geluk van jouw medewerkers kan bijdragen aan het resultaat?

Onze stelling is dat plezier in het werk alleen mogelijk is als ook de processen binnen de organisatie dat ondersteunen. En andersom; goede processen zijn op zichzelf niet voldoende voor de vitaliteit van een organisatie. De kunst is om als teamleider of manager al het potentieel aan te boren. Hoe ga je meer halen uit het talent van je medewerkers?

In een masterclass van een dag krijg je inzichten en tools aangereikt om de klant én de medewerkers centraal te stellen. Je ziet in hoe je organisatie kan focussen op activiteiten die een toegevoegde waarde voor de klant leveren. Dit gedachtegoed wordt Lean genoemd. We gaan je uitleggen hoe je Lean kunt toepassen en je medewerkers met meer plezier kan laten werken.
En er is meer… We koppelen psychologische theorieën over geluk aan de Lean praktijk en laten je de kracht van dat model ervaren in deze masterclass. Lees hier meer informatie.

Reacties zijn gesloten.